<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

200 ingeniører kan bli permittert

Entreprenørselskapet Reinertsen vurderer å permittere 200 ingeniører som følge av færre oppdrag på norsk sokkel.

    Publisert 19. nov. 2014 kl. 06.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 117 ord
    Olje - Foto - Scanpix

    – Vi sier ikke opp ingeniørene, for vi tror situasjonen vil forbedre seg. Permitteringene kan vare opp til 26 uker, men vi håper å få folk tilbake på plass så snart som mulig, sier direktør Thomas Reinertsen i en pressemelding.Han påpeker imidlertid at det er sannsynlig at det kan bli oppsigelser innen installasjon.– Vi er fryktelig lei oss for dette. Reinertsen har bygget opp et utrolig godt lag. Vi ønsker helst å holde på alle de dyktige medarbeiderne våre, men oppdragstørke i bransjen har rammet oss hardt, sier administrerende direktør Torkild Reinertsen.Reinertsen har omtrent 2.700 ansatte og har kontorer flere steder i Norge, Sverige, Russland og Polen. Selskapet omsetter for omtrent 4 milliarder kroner i året. (©NTB)