<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ebolasjekk av flypassasjerer utvides i USA

USA utvider ebolasjekken av flypassasjerer til også å gjelde passasjerer som har startet reisen i Mali.

    Publisert 17. nov. 2014 kl. 06.02
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 69 ord

    Det opplyser Den amerikanske smittevernmyndigheten (CDC) og departementet for innenrikssikkerhet søndag.CDC anbefaler å undersøke passasjerer som reiser fra Mali til amerikanske flyplasser fordi det har vært flere bekreftede ebolatilfeller i det afrikanske landet de siste dagene, heter det i en uttalelse.Dermed vil reisende fra Mali måtte gjennomgå de samme kontrollene som flypassasjerer fra de vestafrikanske landende som er hardest rammet av det dødelige viruset: Sierra Leone, Liberia og Guinea.