<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Krise i det borgerlige samarbeidet

Uenigheten mellom de fire borgerlige partiene om statsbudsjettet er uttrykk for en krise i samarbeidet, mener SV-leder Audun Lysbakken.

    Publisert 18. nov. 2014 kl. 12.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 92 ord
    Audun Lysbakken og Liv Signe Navarsete - Foto: Scanpix

    – Du skal huske på at dette er fire partier som gikk til valg på gjennomføringskraft. De skulle være flinkere til å styre landet enn det vi var, og så bruker de all tiden sin på å krangle og setter rekorder i langvarige forhandlinger, sier Lysbakken, som tirsdag la fram SVs alternative statsbudsjett på Stortinget.Lysbakken mener krangelen er et «alvorlig troverdighetsproblem» for statsminister Erna Solberg (H) og de andre tre partilederne.– Det viser at uenigheten mellom de borgerlige partiene er mye større enn de ga inntrykk av i valgkampen, konkluderer han. (©NTB)