<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Store forsinkelser i helikoptertrafikken i Nordsjøen

Kraftig uvær i Nordsjøen mandag stanset all helikoptertrafikk til oljeinstallasjonene fra morgentimene.

    Publisert 8. des. 2014 kl. 13.50
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 92 ord
    Foto: Scanpix

    Det var lyn og torden som gjør at helikoptertransporten både fra Bergen og Stavanger ble stanset, skriver Stavanger Aftenblad.Stansen i flygingene rammer personell som skal til og fra både Varg, Valhall, Ekofisk, Heimdal, Ula og Sleipner-feltene.Ved 13-tiden mandag var fortsatt ikke trafikken kommet skikkelig i gang, men det første helikopteret lettet klokken 11.30. Opprinnelig skulle det tatt av 6.45.Rundt 400 oljearbeidere fra ConocoPhillips er værfaste for øyeblikket, og også Statoil er rammet av stansen i transporten.Det er satt opp nye avganger utpå ettermiddagen mandag, men det må regnes med store forsinkelser. (©NTB)