<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ulykke ved ukrainsk atomkraftverk

Det er meldt om en ulykke ved atomkraftverket Zaporizhje sørøst i Ukraina, opplyser statsminister Arsenij Jatsenjuk.

    Publisert 3. des. 2014 kl. 13.08
    Oppdatert 3. des. 2014 klokken 13.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 62 ord

    Ulykken forverrer kraftkrisen i landet, melder nyhetsbyrået Interfax Ukraina.Jatsenjuk har bedt landets energiminister om å holde pressekonferanse for å gjøre det klart når produksjonen av atomkraft kan gå som normalt.Ifølge Interfax er det ventet at reaktoren som er rammet, vil starte opp igjen 5. desember. Det er ikke meldt om personskader eller utslipp etter ulykken, som skal ha rammet en generator. (©NTB)