<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ansatt skadd i Western Union-ran i Skien

En mann i slutten av 40-årene ble skadd da Western Union-filialen i sentrum av Skien ble ranet torsdag kveld.

  Publisert 29. mai 2015 kl. 07.52
  Oppdatert 29. mai 2015 klokken 07.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 145 ord
  western union, ran, skien

  Oppdatert: Politiet hadde sent torsdag ikke gjort noen pågripelser etter ranet.– Han var våken, men har en tydelig hodeskade. Han har gitt en foreløpig forklaring, men vi ønsker ikke å gå ut med noen detaljer fordi vi søker etter gjerningsmannen. Når han er klar til det, vil vi snakke mer med ham, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til NTB.Den ansatte i pengeoverføringsselskapet blir behandlet for skaden på sykehus etter ranet i Liegata som politiet fikk melding om i 18-tiden.– Vi har ikke fått melding om at det ble tatt noe der, så det må vi komme tilbake til. I første omgang har vi tatt hånd om den ansatte og har patruljebiler ute som leter etter gjerningsmannen, sier operasjonslederen.Ransmannen var maskert. Ifølge politiet er han høy, kraftig, mørkhudet og er etnisk afrikaner.Politiet søker i området og ber eventuelle vitner om å ta kontakt. (©NTB)