<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Djupedal vrakes som fylkesmann i Agder

Nåværende fylkesmann i Aust-Agder, Øystein Djupedal, vrakes når Agder-fylkene får felles fylkesmann.

    Publisert 29. mai 2015 kl. 11.05
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 72 ord

    Stillingen går til Trondheim-rådmann Stein A. Ytterdahl, ifølge Dagens Næringsliv.Utnevnelsen skjer i statsråd, og den nye fylkesmannen skal presenteres av kommunalminister Jan Tore Sanner (H) fredag formiddag.Det var ti søkere til stillingen, deriblant flere kjente personer fra politikken som Vidar Kleppe i Demokratene, tidligere ordfører i Kristiansand Jan Oddvar Skisland (KrF) og tidligere SV-statsråd og nåværende fylkesmann i Aust-Agder Øystein Djupedal.Fylkesmannsembetene i Aust-Agder og Vest-Agder slås sammen fra 1. januar 2016. (©NTB)