<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

VimpelCom-saken til Kontroll- og konstitusjonskomiteen

  Publisert 30. okt. 2015 kl. 13.35
  Oppdatert 30. okt. 2015 klokken 13.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Martin Kolberg, Arbeiderpartiet - Foto: Scanpix

  Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité skal tirsdag behandle Telenors befatning med VimpelCom-saken, sier komitéleder Martin Kolberg til NTB.Næringsminister Monica Mæland (H) avsatte fredag Telenors styreleder Svein Aaser på grunn av styrets håndtering av VimpelCom-saken. Hun har ikke tillit til styrelederen fordi han og selskapet har holdt tilbake informasjon.– Det må være en god grunn til at næringsministeren uttrykker mistillit til Aaser. Jeg merker meg med stor tyngde at dette er knyttet til VimpelCom-saken som Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har behandlet over lang tid, sier Kolberg.Han mottok fredag et brev fra departementet med et brev fra Telenor som er hemmeligstemplet.– Saken vil bli behandlet så raskt som mulig i kontrollkomiteen. Av praktiske grunner blir ikke dette før tirsdag i kommende uke, opplyser Kolberg. (©NTB)