<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gir boligrente på 1-tallet

Nå ser vi boligrenter på 1-tallet. - å lenge betjeningsevne og sikkerhet er på plass, er vår beste rente innen rekkevidde for alle, sier banksjef.

  Publisert 7. jan. 2016 kl. 10.36
  Oppdatert 7. jan. 2016 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 229 ord
  Foto: Scanpix

  Landkreditt Bank posisjonerer seg for vekst og kutter boliglånsrenten med inntil 0,26 prosentpoeng. Den nye beste renten på 1,99 prosent er ifølge banken markedets billigste som ikke er knyttet til alder, geografi eller medlemskap i bestemte organisasjoner.- For alleDen nye beste renten på 1,99 prosent er for boliglån over 2 millioner innenfor 75 prosent av boligens verdi, og er oppnåelig for alle kunder med tilstrekkelig sikkerhet og betalingsevne. - For oss er alle kunder like viktige. Derfor er ikke alder, geografi eller medlemskap i bestemte organisasjoner avgjørende for hvilken rente du får på boliglånet ditt. Så lenge betjeningsevne og sikkerhet er på plass, er vår beste rente innen rekkevidde for alle, sier Ole Laurits Lønnum, konsernsjef i Landkreditt Bank.Norges Bank lot styringsrenten forbli uendret ved rentemøtet 17. desember. Når Landkreditt Bank nå likevel setter ned renten på boliglån, er det i tråd med konsernets planer om å vokse.- Vi er i gang med en vekststrategi som skal styrke oss i konkurransen om kundene. Personmarkedet er stadig viktigere for oss, og med en beste rente på 1,99 prosent er vi godt posisjonert i kampen om boliglånskundene, fortsetter Lønnum.Rører ikke innskuddsrenten Selv om renten på boliglån nå settes ned, forblir innskuddsrentene de samme.Renteendringene trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 8. mars for eksisterende kunder.Ifølge Finansportalen ligger også Boligkreditt.no på 1,99 prosent effektiv rente.Her finner du oversikten over rimeligste boligrentene