<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Clinton vil lokke velgere med mobilspill

Et mobilspill skal hjelpe Hillary Clinton med å vinne velgernes gunst – velgerne kan vinne Clinton– effekter.

    Publisert 25. juli 2016 kl. 06.06
    Oppdatert 25. juli 2016 klokken 06.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 162 ord

    «Det har aldri eksistert en valgkampapp som dette før», heter det i en melding på Clintons Twitter-konto.– I spillverdenen finnes det mye kunnskap om hvordan man kan engasjere folk. Det er mye kunnskap om hvordan man får brukerne til å komme tilbake gang etter gang. Det er noe valgkampapparatet også er interessert i, sier Clintons produktsjef, Stephanie Cheng, til CNN.I det nye spillet skal deltakerne løse fire oppdrag hver dag. Klarer de det. får de stjerner, som igjen kan gi belønninger i virkelighetens verden. Oppdrag kan være å «sjekke inn» på valgmøter, se en TV-sendt tale, dele valgkampmateriale på Facebook eller delta i spørrekonkurranser, skriver Time.For 30 stjerner kan man få en tekstmelding fra kvinnen som på landsmøtet denne uken skal utpekes til presidentkandidat. 300 poeng gir deg en signert Hillary-suvenir. Hvor mange stjerner man får for hvert oppdrag eller hver dag, sier historien foreløpig ikke noe om. Ei heller hvordan Clinton skal klare seg i kampen mot mobilfarsotten Pokémon Go. (©NTB)