<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det var totalt kaos og kjempepanikk

Norske Pål Christian Møller og kona havnet midt i dramaet i Nice torsdag kveld. De hadde dratt ned til promenaden for å se på fyrverkeriet, og var få meter unna lastebilen.

    Publisert 15. juli 2016 kl. 09.34
    Oppdatert 15. juli 2016 klokken 09.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord

    – Vi var fem meter fra der lastebilen kom kjørende forbi. Jeg så en stor bil som passerte veldig fort. Så hørte vi folk skrike, og vi så flere kropper som lå på bakken, sier Møller til NTB.Torsdag kveld hadde flere tusen mennesker samlet seg langs strandpromenaden i Nice for å se på fyrverkeri og høre på musikk. I 23-tiden kjørte en lastebil inn i folkemengden.– Vi løp, og etter noen sekunder hørte vi det som hørtes ut som skyting bak oss.Situasjonen var uoversiktlig. Det var totalt kaos og kjempepanikk, sier Møller.Han forteller at lastebilen kjørte på veien som går langs promenaden, selv om den var stengt i forbindelse med feiringen.Fredag morgen jobber om lag 70 teknikere og rettsmedisinere på stedet, og kroppene er foreløpig ikke fjernet, ifølge Le Figaro. (©NTB)