<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hillary Clinton: – For en ære

I en kort videohilsen til landsmøtet takket Hillary Clinton for en fantastisk kveld og for æren hun er blitt til del.

  Publisert 27. juli 2016 kl. 05.55
  Oppdatert 27. juli 2016 klokken 06.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 124 ord
  Hillary Clinton (AP Photo/Robert F. Bukaty)

  – For en ære dere har vist meg. Takk til alle som har jobbet hardt for dette. Dette er deres kveld og deres seier, sa Clinton etter at hele den amerikanske presidentrekken hadde blitt vist på storskjerm før det singlet i symbolsk glass som knuste før Clinton dukket opp på skjermen. Nominasjonen av henne er historisk, og blir hun valgt til USAs første president, har hun knust det ultimate glasstaket.– Vi laget nettopp den største sprekken i glasstaket, sa den nyvalgte kandidaten.Clinton hadde også en egen hilsen til amerikanske jenter.– Dersom noen av dere har sittet oppe sent i kveld og fulgt med på dette, har jeg dette å si: Jeg blir kanskje USAs første kvinnelige president, men du kan bli den neste. (©NTB)