<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pokémon-strid mellom Høyre og Arbeiderpartiet

Mens Arbeiderpartiets stortingsgruppe står fritt til å spille Pokémon GO på Stortinget, er Høyre mer negative til å ta mobilspillet inn i nasjonalforsamlingen.

    Publisert 30. juli 2016 kl. 08.23
    Oppdatert 30. juli 2016 klokken 08.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 166 ord

    Stortingsrepresentant Torstein Tvedt Solberg (Ap) har nådd level 18 i Pokémon Go, delvis på takket være pokémonene han har fanget på Stortinget, ifølge VG .– På morgenmøtet til Arbeiderpartiets stortingsgruppe når vi bort til to pokéstops, så her fanger vi et par pokémoner hver morgen, sier han.Jonas Spildrejordet leder sommerens morgenmøter i Aps stortingsgruppe. Han ser ingen problemer med at stortingsrepresentanter og rådgivere spiller Pokémon Go.– De får jo med seg det de skal. Dessuten er de veldig til stede på møtene, så det får være greit, sier han.Høyres Heidi Nordby Lunde er ikke enig.– Stortinget er en nasjonalforsamling, ikke en lekeplass. Av respekt for bygningen er det fint om vi kan legge akkurat den aktiviteten til fritiden, sier stortingspolitikeren, som selv ikke har lastet ned Pokémon Go.Det er imidlertid usikkert om Lunde har hele partiet med seg i sin pokémon-skepsis. Flere har nemlig påpekt at Høyre i forrige uke la ut et bilde på Instagram av en pokémon som var blitt jaktet ned i stortingssalen. (©NTB)