<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PST: – Trusselbildet i Norge uendret etter Nice-terroren

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har vurdert at trusselbildet i Norge ikke er endret som følge av terrorangrepet i Nice forrige uke.

Publisert 20. juli 2016 kl. 06.21
Oppdatert 20. juli 2016 klokken 06.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Benedicte Bjørnland. Foto: Scanpix

PST har konkludert med at det ikke finnes noen koblinger mellom terroren i Frankrike og miljøer eller enkeltpersoner i Norge, melder NRK.Men det er likevel alltid en fare for smitteeffekt, ifølge sikkerhetstjenesten.– Uten at vi vurderer at det er tilfelle eller at vi vurderer at vi står overfor det i Norge, men vi kan selvfølgelig ikke utelukke noen ting, sier PST-sjef Benedicte Bjørnland.PST har tidligere sagt at terrortrusselen mot Norge fra ekstreme islamister har gått noe ned, og at andre europeiske land er mer utsatt enn oss.Politidirektoratet opplyste fredag at det ikke er grunn til å iverksette tiltak i Norge etter Nice-angrepet. (©NTB)