<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vurderer allianse med Russland

Donald Trump uttaler at han vil vurdere å inngå et samarbeid med Russland for å slå ned på IS.

    Publisert 26. juli 2016 kl. 13.13
    Oppdatert 26. juli 2016 klokken 13.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 152 ord

    Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump uttaler at han vil være åpen for å vurdere en allianse med Russland for å slå ned på IS, skriver Reuters.- Ville det ikke vært fint om vi kunne klare å komme overens med Russland? Ville det ikke vært topp om vi sammen med Russland kunne banke livskiten ut av IS?, uttalte Trump, ifølge nyhetsbyrået.Det har ved flere anledninger blitt trukket koblinger mellom Trump og Putin hvor blant annet førstnevnte har uttalt at Putin er en bedre president enn Barack Obama .- Når det gjelder lederskap, får Putin toppkarakter. Vår president gjør det ikke så bra, har Trump uttalt på TV-kanalen Fox News.Vladimir Putin har samtidig på sin side uttalt at Donald Trump er en svært begavet mann som han gjerne vil samarbeide med .Donald Trump stilte seg samtidig svært kritisk til teorien om at Russland står bak WikiLeaks-avsløringene om at lederen for det demokratiske partiet systematisk har undergravd Bernie Sanders' valgkamp.