<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Groruddalssatsingen forlenges fram til 2026

Statsråd Jan Tore Sanner (H) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo signerte fredag en ny avtale for en tiårig Groruddalssatsing fra 2017 til 2026.

Publisert 12. aug. 2016 kl. 14.28
Oppdatert 12. aug. 2016 klokken 14.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Foto: Scanpix

– Groruddalssatsingen har gitt mange gode resultater, men det er fortsatt behov for ekstra innsats i Groruddalen. Alle skal ha et godt og trygt nærmiljø å bo og vokse opp i. Vi skal jobbe for at flest mulig føler seg inkludert i samfunns- og arbeidsliv, sier byrådsleder Raymond Johansen.Fra 2017 skal satsingen deles inn i de tre hovedområdene oppvekst og utdanning, sysselsetting, og styrking av nærmiljø.– Vi har lært mye etter ti år med Groruddalssatsing. Nå tar vi denne lærdommen med oss videre, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.Finansiering avklares i de årlige stats- og kommunebudsjettene.