<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ser til Norge for brexit-råd

Labour-leder Jeremy Corbyn har sendt sin skyggeminister for brexit til Norge for å få gode råd om forholdet til EU.

  Publisert 22. sep. 2016 kl. 11.07
  Oppdatert 22. sep. 2016 klokken 11.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Matt Dunham

  – Vi er helt i mørke over hva som nå skal skje videre etter at flertallet av folket stemte for brexit. Jeg er her for å lære av Norges erfaringer med å forhandle med EU og hvordan det er å stå utenfor, sier Emily Thornberry til NTB.Thornberry har ansvaret for utenrikspolitikk, og dermed også brexit, i Jeremy Corbyns skyggeregjering. Labour var for at Storbritannia skulle forbli i EU, men når folket sa nei må vi nå konsentrere oss om å få en best mulig avtale, understreker Thornberry.Hun er i Norge som Arbeiderpartiets gjest, og skal torsdag i møter med blant andre utenrikspolitikere i Ap, blant dem leder av Stortingets utenriks- og forsvarskomité Anniken Huitfeldt, partisekretær Kjersti Stenseng og representanter for LO. (©NTB)