<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hemmelig budsjettmøte fredag morgen

KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande kom fredag morgen til et hemmelig møte om statsbudsjettet hos statsministeren, melder VG.

  Publisert 2. des. 2016 kl. 08.44
  Oppdatert 2. des. 2016 klokken 09.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 194 ord
  Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide. Foto: Scanpix

  KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande kom fredag morgen til et hemmelig møte om statsbudsjettet hos statsministeren, melder VG.Statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Siv Jensen (Frp) skal legge fram en siste skisse til budsjettavtale mellom regjeringspartiene og støttepartiene, melder VG fredag morgen. Møtet finner sted på Statsministerens kontor.Partileder Knut Arild Hareide i Kristelig Folkeparti ankom rundt 8.45 fredag. Han roste Solberg for å ta nye initiativ, men ga ikke uttrykk for noen større optimisme.– Det er vanskelig, men vi har sagt at vi er åpne for samtaler. Jeg vil ikke gi opp før det er for sent, sa Hareide da han ankom Statsministerens kontor.– Det er mindre sannsynlig at vi oppnår en enighet enn at vi klarer det, sa han.Solberg og Jensen har jobbet med skissen siden onsdag ettermiddag, da det ble klart at verken Venstre eller KrF ville gå for den budsjettavtalen som regjeringen ønsket. Sent torsdag kveld ringte Solberg til Hareide og inviterte ham til sitt kon tor bare timer senere.– Jeg vil ikke kalle det forhandlinger, men Erna jobber med løsninger for å få til en enighet. Hun har forskjellige ting hun vil diskutere med oss, sa Hareide. (©NTB)