<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Horne listetopp for Rogaland Frp

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne topper lista til Fremskrittspartiet i Rogaland før neste høsts stortingsvalg.

    Publisert 4. des. 2016 kl. 08.19
    Oppdatert 4. des. 2016 klokken 08.22
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    – Jeg er stolt, ydmyk og full av kampglød, sier statsråd Solveig Horne ifølge Stavanger Aftenblad etter partiets nominasjonsmøte lørdag.– Nå begynner den lange valgkampen hvor vi skal sikre et sterkt mandat for å bygge landet videre med å fortsatt redusere etterslepet på vei, fortsatt senke skattene og fortsette oljeeventyret i Rogaland, legger hun til.Stortingslista ble enstemmig vedtatt.På plassen bak Horne følger stortingsrepresentant Roy Steffensen, mens statssekretær Terje Halleland i Landbruks- og matdepartementet er på tredjeplass.Atle Simonsen ble satt ble satt på fjerdeplass. Han er nå politisk rådgiver for helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen innehar niendeplassen på lista. (©NTB)