<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bystyret stemte imot å flytte NRK til Groruddalen

Flertallet i Oslo bystyre stemte onsdag ned forslaget om å flytte NRK fra Marienlyst til Groruddalen, melder Aftenposten.

Publisert 30. mars 2017 kl. 06.19
Oppdatert 30. mars 2017 klokken 06.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 75 ord

Høyre, Venstre og KrF foreslo at bystyret skulle arbeide for å flytte NRKs planlagte nye hovedkontor til Groruddalen, men Arbeiderpartiet mente det var for tidlig å bestemme lokalisering.– Vi må ta en ting først: Hva som skjer på Marienlyst. Etterpå kan vi diskutere beliggenhet, sa Aps Geir Lippestad til bystyret ifølge avisa.Selv om Rødt gikk imot byrådspartiene og støttet Høyre, Venstre og KrF, ble altså forslaget om å få NRK til Oslos østligste bydeler nedstemt.(©NTB)