<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Greske bønder slåss med politiet

Det har brutt ut gatekamper mellom greske bønder og opprørspoliti foran landbruksdepartementet i Aten. 

    Publisert 8. mars 2017 kl. 13.31
    Oppdatert 8. mars 2017 klokken 13.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 70 ord

    Bøndene, hvorav mange er fra Kreta, er i den greske hovedstaden for å protestere mot blant annet høyere skatter.Kampene brøt ut etter at en bondedelegasjon ble nektet et møte med myndighetene. TV-bilder viser at bøndene kaster stein mot politiet og slår på politibilene med trestokker som vanligvis brukes til å gjete dyr.Politiet svarte med tåregass. Ifølge en politikilde er to personer pågrepet etter at vinduene på to politibiler ble knust.(©NTB)