<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kina ber Nord-Korea og USA om å beherske seg

Kina ber USA og Nord-Korea om å vise tilbakeholdenhet både i språkbruk og med våpen, etter utveksling av krigstrusler.

    Publisert 11. aug. 2017 kl. 12.35
    Oppdatert 11. aug. 2017 klokken 12.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 85 ord

    Talsperson for Kinas utenriksminister, Geng Shuang, sier i en uttalelse fredag at de to nasjonene bør forsøke å roe ned gemyttene.Situasjonen mellom de to nasjonene har vært svært anspent de siste ukene etter at Nord-Korea avfyrte en ballistisk rakett ved månedsskiftet. Ifølge Pentagon fløy raketten om lag 1.000 kilometer før den landet i Japan-havet.Tidligere denne uken truet USAs president Donald Trump Nord-Korea med «ild og vrede på et nivå verden aldri før har sett», dersom landet fortsetter å true USA med sine rakett- og atomvåpenprogrammer.(©NTB)