<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ap ba medlemmene om tilbakemeldinger på valgkampen

Arbeiderpartiet ba om tilbakemeldinger fra medlemmene på valgkampen. Av de 55.000 mottakerne av spørreundersøkelsen var det 9.530 som svarte.

Publisert 27. sep. 2017 kl. 06.20
Oppdatert 27. sep. 2017 klokken 06.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord

– Vi er fornøyd med antall svar og det er stort engasjement, sier partiets kommunikasjonssjef Ingrid Langerud til Aftenposten. Nå starter arbeidet med å gå gjennom innspillene.Partisekretær Kjersti Stenseng sa til avisen da eposten ble sendt ut 18. september at de ønsket ærlige tilbakemeldinger, både positive og negative.– Men vekten kommer til å bli lagt på det som har gått galt, sa hun.Blant de mer konkrete tingene Ap-ledelsen ville høre medlemmenes syn på var hvilke partier de mente man skulle samarbeide med og hvilke en ikke skulle gå i regjering med.Etter planen skal svarene på spørreundersøkelsen legges fram på Aps sentralstyremøte mandag 2. oktober.Aps landsstyre diskuterte valgkampen bak lukkede dører 19. og 20. september. Under evalueringen av valgkampen vil partiet også hente inn eksterne eksperter.(©NTB)