<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Listhaug: – De som snakket mest om meg, tapte på det

Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sier hun var sikker på at partiene som gjorde henne til skyteskive i valgkampen, ville tape på det.

Publisert 29. sep. 2017 kl. 07.02
Oppdatert 29. sep. 2017 klokken 07.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord

I et intervju med Dagbladet uttrykker innvandring- og integreringsministeren frustrasjon over at hennes retorikk ble overdrevet i valgkampen.– Jeg ble så sint at jeg fikk lyst til å klinke tilbake da Jonas Gahr Støre (Ap) gjorde meg til tema i en duell med Erna Solberg (H) uten at jeg var til stede, sier hun, og legger til:– Jeg var sikker på at de partiene som brukte meg til skyteskive, ville tape på det. Og det fikk jeg jo rett i. De som snakket mest om meg, gjorde det dårligst.Selv velger hun å ikke angre på uttalelsen om at KrF-leder Knut Arild Hareide og andre politikere «sleiket imamer oppetter ryggen».– Det gikk ei kule varmt da jeg snakket om imamsleiking. Men sagt er sagt og spist er spist, da må man gå videre, sier Listhaug.Videre sier hun at hun ikke vil slutte å opptre mindre kontroversielt.– Jeg har min stil, som jeg har hatt hele veien. Den kommer jeg fortsatt til å ha, lover hun.(©NTB)