<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Giske takket nei til comeback

Trond Giske har gitt beskjed om at han ikke ønsker seg en plass i det nye styret i Trøndelag Ap.

    Publisert 23. mars 2018 kl. 17.58
    Oppdatert 23. mars 2018 klokken 18.04
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 150 ord

    Det går fram av en pressemelding fylkeslaget sendte ut fredag, ifølge Trønder-Avisa.Giske var foreslått som en av kandidatene til styret, og det er blitt spekulert i om han ønsket seg nestledervervet for å bruke dette som et utgangspunkt for sitt politiske comeback.– Jeg har snakket med Trond og spurt om han var kandidat, og om han ønsket å bli nestleder. Han har sagt han ikke ønsker å ta opp en plass i styret, sier valgkomiteens leder Ingvild Kjerkol til avisen.Giske skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å konsentrere seg om arbeidet som stortingsrepresentant og det fornyingsarbeidet partiet står overfor.Ann Marit Mevassvik innstilles enstemmig som leder. Fylkeslaget har årsmøte den første helga i april. Gitt at ingen fremmer motkandidat på møtet, vil hun ta over som den første partilederen for det nye, sammenslåtte Trøndelag fylkeslag.Ifølge valgkomiteens innstilling, vil gamle Nord-Trøndelag få fem medlemmer i styret, mens gamle Sør-Trøndelag får ni.(©NTB)