<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Høyre holder hastemøte tirsdag morgen

Høyres stortingsgruppe skal ha et hastemøte tirsdag morgen klokka 9, får VG bekreftet. Også i Venstre og Ap er det møter på Stortinget samme morgen.

    Publisert 19. mars 2018 kl. 15.57
    Oppdatert 19. mars 2018 klokken 16.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    NTB får opplyst at Venstre holder hasteinnkalt gruppemøte klokken 9 tirsdag morgen. Arbeiderpartiets stortingsgruppe møtes klokka 8.Tirsdag klokken 10 skal Stortinget behandle Rødts mistillitsforslag mot justisminister Sylvi Listhaug (Frp).Alle opposisjonspartiene med unntak av KrF har varslet at de vil stemme for. KrF diskuterer saken i et landsstyremøte på Stortinget mandag ettermiddag. Klokken 15 hadde Frp gruppemøte der også statsrådene deltok. Dette møtet ble avsluttet etter kort tid. Justisminister Sylvi Listhaug deltok ikke på møtet.Statsminister Erna Solberg svarte mandag ikke på spørsmål om saken.– Det er slik at jeg kommer til å besvare de spørsmålene i Stortinget i morgen, og jeg har ikke tenkt å prosedere disse sakene i mediene, sa hun mandag.