<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trygve Hegnar om Listhaug: - Ikke overraskende

Trygve Hegnar kommenterer det politiske spørsmålet og dramaet rundt Sylvi Listhaug og Erna Solberg . 

  Publisert 20. mars 2018 kl. 09.51
  Oppdatert 20. mars 2018 klokken 10.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 94 ord
  Trygve Hegnar om Listhaug.mp4

  Klokken 08 tirsdag morgen ble det kjent Sylvi Listhaug (Frp) trekker seg som justisminister. - Ikke veldig overraskende, sier Trygve Hegnar i en rask kommentar til Hegnar.no.- Hvis hun ikke hadde trukket seg, ville regjeringen måttet gå. Erna Solberg ville blitt borte som statsminister for mange år, og det ville ikke vært bra, sier Hegnar.I vår direktesending kl.15.30 på Hegnar.no kommenterer Trygve Hegnar Sylvi Listhaugs valg om å trekke seg som justisminister, Erna Solbergs rolle som statsminister, mistillit og politisk press fra opposisjonen samt Krf, og hva vi kan vente oss i tiden som kommer.