<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Barack Obama til Norge i september

Barack Obama kommer til Norge i slutten av september.

    Publisert 6. juli 2018 kl. 07.44
    Oppdatert 6. juli 2018 klokken 08.03
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 104 ord

    Obama kommer til Oslo Business Forums konferanse «The Future of Technology and Sustainability» i Oslo 26. september, opplyser arrangøren.– Han utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode der verden har gjennomgått en digital transformasjon. Flere selskaper har hatt en enorm vekst, og vi har sett hvordan delingsøkonomien har tatt verden med storm, sier daglig leder Christoffer Omberg i Oslo Business Forum.Blant de andre utenlandske foredragsholdene i år er MIT-professor Andrew McAfee, CNN-programleder Richard Quest og Oxford-foreleser Chris Kutarna. Fra Norge kommer blant andre NHH-forskerne Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen, tech-ekspert Silvija Seres og Nordeas Thina Saltvedt.(©NTB)