<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

May: – Lover å levere brexit

En kampvillig statsminister Theresa May gjentok i en tale i London at hun vil stå løpet ut for å levere brexitavtalen.

  Publisert 19. nov. 2018 kl. 13.28
  Oppdatert 19. nov. 2018 klokken 13.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Jack Taylor

  – La ingen være i tvil, jeg er bestemt på å levere den, sa statsminister Theresa May om brexitavtalen i en tale til næringslivsledere i London mandag.May er sterkt presset fra egne partimedlemmer. De såkalte brexiteers som ønsker en hard brexitløsning, altså et klart brudd med EU, jobber nå aktivt for å bli kvitt May som partileder. Men det var mandag ettermiddag fortsatt uklart om de lykkes med å samle tilstrekkelig støtte.May sa i sin tale at det er hennes jobb å levere en god avtale for Storbritannia.– Det ville aldri være enkelt, og den siste fasen vil alltid være den tøffeste. Men vi har i sikte en avtale som vil fungere for Storbritannia, sa statsministeren.(©NTB)