<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toskedal: – Forsøkte å få Hareide til å ta jobben

– Det er trist. Jeg kunne godt tenkt meg at Knut Arild Hareide fortsatte som parlamentarisk leder, sier partiveteran Geir Toskedal i KrF.

Publisert 10:16 29. jan. 2019
Oppdatert 22:37 29. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 124 ord

Toskedal, som tidligere har vært kjent for å være blant dem som har vært i tvil når det gjelder å ha Hareide som parlamentarisk leder for KrF, sier at det var full støtte til den tidligere partilederen i stortingsgruppa.– Jeg var ikke skeptisk, men ville ikke uttale meg på forhånd, forklarer han om hvorfor han ikke tidligere har villet uttrykke støtte.Toskedal sier at partigruppa har respekt for Hareides valg.– Vi forsøkte på alle måter å få ham til å ta jobben. Likevel ble det hans personlige konklusjon at han ikke vil fortsette. Og det synes vi er trist, men det må vi har respekt for, sier Toskedal.Tirsdag ble det klart at Knut Arild Hareide takker nei til vervet som parlamentarisk leder i Kristelig Folkeparti.(©NTB)