<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

300 millioner til E18 vest for Oslo

Regjeringen setter av over 300 millioner kroner til veiprosjektet på E18 Lysaker-Ramstadsletta.

    Publisert 14. mai 2019 kl. 08.16
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 18.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 97 ord

    Strekningen er blitt kostnadsberegnet til 15 milliarder kroner, skriver Aftenposten.I desember kom det fram at regjeringen ikke ville gi penger til prosjektet, fordi Statens vegvesen hadde brukt om lag 340 millioner kroner mer enn de fikk bevilget i 2018.Pengene ble brukt på å kjøpe opp eiendom som sto i veien for utbyggingen. Vegvesenet forklarte dette med at de følte et press fra regjeringen for å opprettholde et høyt tempo i forberedelsene til utbyggingen.Om regjeringen nå snur, vil byggestart for prosjektet kunne bli på høsten 2020. Det har prosjektleder Grete Tveidt i Statens vegvesen tidligere antydet overfor Aftenposten.(©NTB)