<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Champagne-fest på Høyres valgvake: – Det er faktisk sykt god stemning

Da Jan Tore Sanner og olje- og energiminister Tina Bru holdt takketale og skrøt av resultatene i regjering, spratt champagnekorkene på Høyres valgvake.

  Publisert 13. sep. 2021 kl. 22.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 183 ord
  CHAMPAGNE-FEST: Høyres valgvake bød på god stemning. Foto: NTB

  Høyre taper regjeringsmakten, men det var ingen begravelsesstemning på Høyres valgvake.

  – Det er faktisk sykt god stemning her inne. Vi har så stor grunn til å være fornøyd med oss selv. Vi har stått på alle sammen, og ikke minst har Erna gjort det, sa andre nestleder Tina Bru.

  Underveis i takketalen spratt champagnekorkene midt under trampeklappen. Høyre-nestleder Jan Tore Sanner skrøt av resultatene partiet har oppnådd i regjering:

  – Jeg tenker at på en kveld som dette, skal vi være stolte av de resultatene vi har oppnådd gjennom åtte år i regjering. Hvem trodde det?

  – Vi har styrt landet gjennom flere kriser, ikke minst takket være Bent som er hjemme i Stavanger, sa Bru med henvisning til helseminister Bent Høie.

  Sanner fortalte også hva Erna Solberg hadde sagt på den aller første regjeringskonferansen for knapt åtte år siden.

  – Da så Erna ut over oss og sa at vi skal ha et generasjonsperspektiv i regjeringen. De beslutningene som vi skulle fatte som regjering, handlet om at vi skulle være opptatt av den neste generasjonen, sa Sanner til trampeklapp.

  – Mer champagne, ropte Bru på vei av scenen.