<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Senatet godkjente USA-budsjett

Budsjettet på 1.500 milliarder dollar vil finansiere staten frem til 30. september.

  Publisert 11. mars 2022 kl. 08.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 73 ord
  BUDSJETT GODKJENT: I Senatet i USA. Foto: NTB

  Det amerikanske Senatet godkjente torsdag et budsjett på 1.500 milliarder dollar, som vil finansiere staten frem til 30. september. Budsjettet inkluderer også støtte på 14 milliarder dollar til Ukraina, rapporterer Wall Street Journal.

  Forslaget ble stemt gjennom med 68 mot 31 stemmer. Budsjettet har tidligere blitt vedtatt av Representantenes hus, og kan nå underskrives av president Joe Biden. Finansieringen av staten hadde utløpt på fredag, og dermed unngår man en nedstengning av statsapparatet.

  (TDN Direkt)