<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump eksploderte da Kanye West ba ham bli hans visepresidentkandidat

Tidligere president Donald Trump gikk i taket da rapperen Kanye West sa til ham at han ville bli en ypperlig visepresidentkandidat.

    Publisert 26. nov. 2022 kl. 09.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 164 ord
    MUSIKER: Kanye West. Foto: NTB

    Rapperen, som nå kaller seg Ye, hevder at han på et stormfullt møte i Trumps bolig Mar-a-Lago ba Trump bli hans visepresidentkandidat når han selv stiller til valg som president.

    Trump gjorde det tindrende klart at ingen andre enn han selv skulle få hans støtte når han stiller til valg i 2024, slik han nylig kunngjorde at han vil gjøre.

    – Trump begynte å skrike til meg over bordet og sa jeg ville tape, sier Kanye West.

    Dersom West faktisk stiller i 2024, blir det en prøve på vennskapet mellom de to og deres allianse på ytre høyre fløy. West stilte til valg i 2020, angivelig for å ta stemmer fra Joe Biden i vippestatene, men han fikk bare 70.000 stemmer, og forsøket falt sammen.

    Kanye Wests renomme har siden stupt, blant annet på grunn av antisemittiske uttalelser om at jøder kontrollerer musikkindustrien og mediene.

    Adidas og andre selskaper har droppet sponsoravtaler med ham, og Adidas har innledet gransking av meldinger om hans angivelige upassende seksuelle oppførsel overfor ansatte.

    (NTB)