<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Inn med småsparerfavoritt
Det ble en elendig uke for Innsideporteføljen, som falt 6 prosent. En av våre aksjer nådde stop loss-grensen og blir erstattet av en shipping-aksje.
Investtech advarer: 78 prosent av aksjene på Oslo Børs har nå salgssignal
– Det har vært veldig negativt på Oslo Børs den siste måneden, sier Geir Linløkken i Investtech. Han advarer mot kursfall i flere aksjer.
Innsideporteføljen satser på konsulenter
Det ble en god uke for Innsideporteføljen, til tross for at Sats-aksjen krasjet. Denne gangen bytter vi ut en shipping-aksje med et konsulentselskap.
Investtech frykter børstaper skal få enda mer juling
– Vi bytter ut en aksje for å få enda mer risiko i porteføljen. Fallhøyden er stor, advarer analytiker Geir Linløkken i Investtech.
Innsideporteføljen satser på oljeselskap
For fjerde uke på rad falt Innsideporteføljen, men trøsten får være at hovedindeksen falt langt mer. Innsideporteføljen satser denne gangen på et oljeselskap. 
Sissener knuste børsen – her er favorittene for september
– I løpet av mine 40 år i aksjemarkedet har jeg ikke opplevd at strategene er så til de grader negative som de er nå, sier Jan Petter Sissener. 
Analysesjef Slyngstadli: – Dette kan ende i tårer
– Don’t fight the Fed. Dette kan ende i tårer for mange investorer, sier analysesjef Petter Slyngstadli i Norne Securities.