<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Også hyttefolket håper på digital TV-titting

Titusener av hytteeiere og campere føler seg oversett av distributørene av fjernsynsprogrammer. Analoge TV-signaler slås av i tur og orden, og resultatet blir dyrere TV for feriefolket.

    Publisert 3. feb. 2008 kl. 21.22
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 103 ord

    Nå håper hytte- og campingvogneiere at TV-distributørene vil komme opp med et digitalt tilbud som passer deres ferieform.De fleste hytter, caravans og campingbiler i hele landet har i stor grad benyttet seg av analoge TV-signaler. Bruk av parabolantenne er riktignok blitt stadig mer populært, særlig der de analoge TV-signalene har vært dårligere eller fraværende. Og større, nye hyttefelt er blitt kablet av distribusjonsselskaper.For feriefolk uten parabol eller kabel gis det per i dag bare to muligheter - enten knytte seg til et parabolabonnement, eller til et helårsabonnement hos RiksTV, der eneste éngangsutgift er kjøp av digitaldekoder for bruk mellom vanlig antenne og apparat.