<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørndalen selger hytta for 17 mill.

Hytta til Ole Einar Bjørndalen på Beitostølen selges for 17 millioner. Kjøperen får en gullkantet utleieavtale.

  Publisert 19. mars 2008 kl. 05.30
  Oppdatert 18. mars 2008 klokken 21.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 124 ord
  Scanpix / Scanpix

  Giganthytta til Ole Einar Bjørndalen på Beitostølen selges for 17 millioner kroner, skriver Finansavisen. Hytta på 450 kvadratmeter har ni soverom og hele åtte ba. De årlige leieinntektene er på 800.000 kroner.- Alle som har hus eller hytte vet at det er en stor utfordring å vedlikeholde. Jeg reiser mye, og har ikke nok tid til å følge opp hytta 100 prosent. Jeg har kun brukt den noen få uker hvert år, og da er det riktig å selge, sier skiskytteren til avisen.Beitostølen Bookingservice tar 50.000 kroner for å leie hytta ut i påskeuken.- Hytta er en av de største og beste utleiehyttene i hele landet, og tar opptil 30 mennesker. Den er kjempeattraktiv for utleie, sier megler Christian Aamodt i Poppe & Co.