<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Opplyste om grove feil - mistet oppdraget

Takstmannen opplyste megler om grove feil - men megler mente det ble vanskelig å selge dersom feilene ble rettet opp.

  Publisert 21. mai 2010 kl. 09.44
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Boliger til salgs - Foto: Scanpix

  Eiendomsmegler Ole-Ivar Bjørkamo hos Poppe & Co bestilte i forbindelse med salg av en hytte i Trysil en takstmann for å taksere hytten.Ifølge Dagens Næringsliv viste det seg at arealet på hytten - etter at takstmannen hadde målt opp - var på 280 kvadratmeter - ikke 209 som det var gitt dispensasjon til.- Dette sa jeg fra om til Bjørkamo umiddelbart. Han sa at da ble det vanskelig å selge, forteller takstmann, Arild Lund til avisen.I tillegg forelå heller ingen midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på hytta som hadde vært i bruk i flere år.- Jeg fikk ikke oppdraget sier Lund, som ble overrasket da han senere registrerte at hytten lå ute til salgs på Finn.no - oppført med et bruksareal på 163 kvadratmeter.