<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Påskens mest populære reisemål

Mange nordmenn bytter ut langrennsløyper, snøhuler og appelsin til fordel for en real storbyferie. Her er favorittene.

  Publisert 29. mars 2012 kl. 10.36
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 96 ord
  Fra London. Foto: AP

  London er påskens mest populære destinasjon, etterfulgt av metropolene New York og Paris. Det kommer frem i nettreisebyrået Expedias oversikt over årets bestillinger blant norske påsketurister.- Nordmenn vil oppleve kultur og underholdning på ferie, og London byr på uendelig mange varianter med inspirerende kultur, sier Charlotte Gogstad, administrerende direktør i Expedia.no.- Det kan være lurt å følge med på utelivsguider som oppdateres i takt med hva som rører seg i byen. For noen kan det være praktisk å ha ordnet med programmet for turen før avreise, andre ønsker å ta ferien mer på sparket, sier Gogstad.