<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reder ga 24 millioner kroner for Hankø-hytte

Men alt må trolig rives, og nybygget vil kreve investeringer på ytterligere 10 millioner kroner.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 12.34
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 214 ord
"Solstua" på Hankø. Foto. DNB Eiendom Residens.

Markedet for dyre hytter ved sjøen har vært rimelig dødt i sommer, men den siste tiden ser det ut til å ha løsnet.Tidligere denne uken omtalte Finansavisen at Tore Solberg i Z-Eiendom sist lørdag formidlet salget av en hytte med 8,2 mål tomt på Bukkeliodden vest på Tjøme. Eiendommen gikk for 22 millioner kroner.Solberg tangerte dermed det som - da - var årets prisrekord.Ga 24 millioner på Hankø For i dag kan samme avis fortelle at skipsreder Eivind Astrup - etter budkrig med tre andre - sist uke sikret seg godbiten "Solstua" helt syd på Hankø for 24 millioner kroner.Astrup kan glede seg over 8,6 mål stor og solrik naturtomt med 250 meter strandlinje, eget bryggeanlegg, og 180 grader panoramautsikt. Med på kjøpet fulgte også et betydelig oppussingsbehov, heter det fra en kilde Finansavisen har snakket med.Hele bygningsmassen må etter sigende rives, og det vil koste rundt 10 millioner kroner å bygge nytt.Tre andre, store salg Salget er ett av fire store på Hankø i sommer.Eiendomsinvestor Jan Olav Brusletto skal ha solgt en liten eiendom 100 meter fra vannet for 13 millioner, mens en oppussingsklar nabohytte til prinsesse Märthas "Bloksberg" gikk for 14 millioner kroner på forsommeren.I juni ble en annen oppussingsklar eiendom på Enerodden solgt for 18-19 millioner kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her!