<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Adolfsen-brødrene bladde opp 300 millioner

- Det har bevist at satsingen fra våre norske eiere var helt riktig, sier markedssjef for TanumStrand, Maria Jarenfors.

    Publisert 16. okt. 2012 kl. 10.45
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 164 ord

    TanumStrand har gjennomgått omfattende utbygging og oppussing, og gjenåpnet i februar tidligere i år med 88 nye rom, utvidet gjestehavn, ny servicedel for gjestehavnen, nytt dykkesenter og nyoppussede hytter.Med dette ble TanumStrand et av den svenske vestkystens største hotell og konferansesenter, med nesten 1.100 sengeplasser og kapasitet for 800 kursdeltakere.Hotellet har nå lagt en eventyrlig sommersesong bak seg med en økning i omsetningen på rundt 20 prosent. Hotellets restaurant har slått alle rekorder, og i juli og august opplevde hotellet en fordobling av antall belagte rom sammenlignet med fjoråret.- Vi er strålende fornøyde med sommerens resultater. Det har bevist at satsingen fra våre norske eiere var helt riktig, sier markedssjef for TanumStrand, Maria Jarenfors.TanumStrand eies av de norske brødrene Roger og Kristian Adolfsen fra Andenes i Nordland, som blant annet også eier Norlandia-kjeden. De norske brødrene har investert rundt 300 millioner i hotellanlegget siden de kjøpte stedet for 15 år siden.TanumStrand ligger et steinkast unna Grebbestad i Bohuslän i Sverige.Følg HegnarOnline på Facebook her