<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arrangerer gigantisk matfestival

Du kan bokstavelig talt spise deg gjennom København når Copenhagen Cooking åpner dørene for tiende gang

Publisert 23. mai 2014
Oppdatert 23. mai 2014
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 156 ord
lead
Taste of London in Regents Park - Foto - Taste of London
Taste of London in Regents Park - Foto - Taste of London

Den 22. til 31. august løper sommerutgaven av Københavns matfestival Copenhagen Cooking av stabelen for tiende gang, og folkene bak Copenhagen Cooking er i full gang med å planlegge programmet.I ti dager vil Københavns restauranter, gater og streder – og også andre og mer uvanlige steder i byen – være fylt med gastronomiske opplevelser.Mer enn 150 fantastiske arrangementer med noe for enhver smak vil finne sted, uansett om du foretrekker helstekt pattegris på et av byens sentrale torv eller en gourmetmiddag til tonene av musikk som er komponert spesielt til middagen.En av begivenhetene er Smag Verden på Prags Boulevard, der en rekke københavnske restauranter med internasjonalt kjøkken byr på småretter til spottpris.- Copenhagen Cooking favner bredt og inneholder både store folkelige arrangementer og helt elitære gastronomiarrangementer. Felles for alle er at de tilbyr en unik spiseopplevelse som er spesifikt utviklet til Copenhagen Cooking, sier Lasse Fridberg Bilstrup, utviklingsansvarlig for Copenhagen Cooking.Årets tema er "Taste of Emotions".