<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Haare & co skaper ny hotellkjempe

Maribel er navnet på den nye hotellkjempen.

    Publisert 11. okt. 2018 kl. 08.39
    Oppdatert 30. aug. 2019 klokken 00.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord

    Asmund Haare slår ifølge DN First Hotels sammen med Belvar, selskapet som blant annet står bak Moxy-hotellet på Hellerudsletta utenfor Oslo. Det nye konsernet får navnet Maribel, som betyr vakkert ekteskapPlanen er i løpet av to år å ha over 150 hoteller over store deler av Europa i det nye konsernet.– Denne bransjen preges av stadige oppkjøp og konsolideringer. Franske Accor kjøper, Hyatt kjøper og det er ikke lenge siden Marriott kjøpte Starwood. Samtidig har vi et hotellmarked i Europa der etterspørselen etter rom øker med fire-fem prosent i året samtidig som tilveksten av nye rom er under én prosent, sier Mads Jacobsen, som blir administrerende direktør for Maribel, til avisen.Ambisjonen er å bli «et toneangivende europeisk hotellkonsern», opplyser han.