<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian gjør som SAS - vraker USA-flyplasser

Neste sommer vil flyselskapet fly rett til Miami og San Francisco fra London, i stedet for å fly til "utkant"-flyplassene. 

Publisert 28. nov. 2018
Oppdatert 28. nov. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord

- Vi er henrykte over å møte den sterke etterspørselen etter våre transatlantiske flyvninger med å annonsere at Miami og San Francisco vil følge Rio de Janeiro som en del av vårt ruteprogram for sommeren 2019, sier konserndirektør Matthew Wood i Norwegian.Flyselskapet er onsdag ute med en oppdatering på ruteprogrammet for neste sommer fra Storbritannia.Fra 31. mars vil selskapet fly til Miami International Airport (MIA) og San Francisco International Airport (SFO) fra London Gatwick.Det betyr at flyselskapet vraker de eksisterende rutene til Fort Lauderdale (FLL) og Oakland (OAK).Norwegian vil operere daglige flighter til Miami, opp fra fire ukentlige avganger til Fort Lauderdale forrige sommer, samt fem ukentlige avganger til San Francisco.At flyselskapet velger å endre flyplasser skyldes kundeetterspørsel og økt cargo-kapasitet som disse flyplassene tilbyr Norwegian Cargo, skriver selskapet i oppdateringen. Konkurrenten SAS flyr fra før av til nettopp disse flyplassene.Sommerprogrammet til Norwegian vil bestå av 13 langdistanseruter, inkludert ruten mellom London og Rio de Janeiro som ble annonsert tirsdag.I tillegg opplyses det at det vil bli gjort små endringer i ruteprogrammet for å frigjøre Boeing 787-kapasitet i lys av de obligatoriske inspeksjonene av Roll Royce-motorene.Ruten til Los Angeles vil bli redusert til en daglig rundtur, mens Chicago-ruten reduseres til fire flighter i uken.