<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Odd Reitan ansetter ny toppsjef på Britannia Hotel
Driftsdirektør Ida Dønheim tar over som hotellsjef på Britannia hotel etter Mikael Forselius.
Støtte nødvendig for å refinansiere
For ti år siden ble Norge felt for ulovlig statsstøtte til Hurtigruten. Nå dekker staten deler av kostnadene til innkjøp av LNG for Havila Kystruten.
Reisegigant nærmer seg nivåene før corona
Vinterbookingen ligger på 78 prosent av nivåene før pandemien, ifølge TUI. Reiselivskjempen peker samtidig på viktige reisemål den kommende vinteren.
Tynges av skyhøye LNG-kostnader
Havila Kystruten sliter med drivstoffkostnader som har eksplodert. Men staten blar opp og dekker deler av tilleggsregningen.
Byrådet vil gjøre det billigere å reise kollektivt i Oslo
Byrådet setter av 200 millioner budsjettkroner til å gjøre det billigere å reise kollektivt i Oslo. Enkeltbilletten kan bli inntil 40 prosent billigere.
Leier ut for 22,5 mill. i uken– men først må du ha medlemskap til 1,5 mill.
Yachtutleieselskapene har hatt en travel sommer med å bestille private yachter for formuende familier. Prislappen for én uke kan komme helt opp i 22,5 millioner kroner.
Ønsker at halvparten skal bruke biometriske løsninger
Verdens største allianse for flyselskaper, Star Alliance, ønsker at halvparten av deres medlemmer skal benytte seg av biometriske løsninger.