<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sommerrekorder for vinterdestinasjoner

Mange velger å tilbringe sommerferien på fjellet i år. Flere typiske vinterdestinasjoner opplever sommerrekorder nå.

  Publisert 14. juli 2022 kl. 09.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  SOMMER: Olve Norderhaug, stibygger og ansvarlig for Trysil Bike Arena. Foto: Eivind Yggeseth

  – Denne sommeren ser vi at kortreiste ferier fortsatt er populære, med en booking på pluss 9 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, sier administrerende direktør og konsernsjef hos Skistar, Stefan Sjöstrand til Nationen.

  Skistar drifter de aller største vintersportsstedene i Norge og Sverige og har nylig hatt tidenes beste vintersesong. Antall besøkende i år tyder på at de også får sin beste sommersesong noensinne. Aktiviteter som sykling og klatring trekker flere feriegjester til fjellet.

  Skistar har blant annet opplevd en bookingvekst i alpinbygdene Hemsedal og Trysil sammenlignet med foregående år.

  – At så mange ønsker å tilbringe ferien i Norge, og kombinere aktivitet, avkobling, bo godt og ha tid sammen med venner og familie, er helt i tråd med den interessen vi opplever, sier Andreas Smith-Ericsen, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.

  NTB