<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Odd Reitan ansetter ny toppsjef på Britannia Hotel

Driftsdirektør Ida Dønheim tar over som hotellsjef på Britannia hotel etter Mikael Forselius.

Publisert 21. sep. 2022
Oppdatert 21. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 181 ord
NY HOTELLSJEF: Ida Dønheim tar over som hotellsjef på Britannia hotel. Foto: Britannia Hotel

Etter nesten seks år som administrerende direktør for Britannia Hotel starter Mikael Forselius som sjef for 62°NORD Hotels & Adventures. Driftsdirektør Ida Dønheim, som har vært leder på Britannia siden 2018, tar over rollen som hotelldirektør etter Forselius. 

– Med sin lidenskap for luksus-segmentet og femstjerners service har Ida utmerket seg som en driftig leder med fokus på kvalitet, styring og gjennomføring helt siden hun startet på Britannia Hotel for fire år siden. Den fasen vi er inne i nå krever finjustering og skarpt blikk på kvalitet i konseptene og hos medarbeiderne i byens storstue, sier hotelleier Odd Reitan i en melding.

Ida Dønheim er opprinnelig fra Bøfjorden på Nordmøre og har internasjonal erfaring fra blant annet The Fat Duck utenfor London og SeaDream Yacht Club. Hun har en fagutdannelse som kokk og sommelier, koblet med bred erfaring fra de fleste avdelinger innen hotelldrift. Hun har senere tatt lederutdannelse ved Cornell, og har de siste årene vært både restaurantdirektør og driftsdirektør på Britannia Hotel.

Ida Dønheim tiltrer som konstituert hotelldirektør 1. november 2022. Mikael Forselius vil være en del av Britannia Hotel ut året.