<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Amerikaner tømte 40 butikker for skrapelodd – vant 27 mill.

Kevin Clark fra North Caroline tømte skrapelodd i 40 butikker og vant til slutt 27 millioner kroner.

Publisert 2. aug. 2020 kl. 15.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 182 ord
FLAKS: Kevin Clark fra North Carolina traff blink med skrapelodd. Foto: Gorm Kallestad

Kevin Clark fra Candler i North Carolina har en usedvanlig god magefølelse. Han dro innom 40 butikker i en bestemt del av delstaten North Carolina fordi han satt med en følelse at vinnerloddet i et skrapelotteri var der.

Og han fikk rett. Etter å ha tømt 40 butikker for lodd i løpet av fire timer, fant han tilslutt vinnerloddet på 5 millioner dollar.

– Da jeg skrapet opp vinnerloddet kunne jeg nesten ikke tro det. Jeg begynte å riste, også gråt jeg, sier han ifølge NC Education Lottery.

Istedenfor å få 5 millioner dollar fordelt på 250.000 årlig over 20 år, valgte Clark å heller motta 3 millioner dollar i dag, tilsvarende 27 millioner kroner. Fratrukket hva han brukte og skatt, sitter han med igjen 2,1 million dollar.

– Jeg er en enkel mann og klipper gress. Men jeg har alltid vært interessert i eiendom, så mine planer er å investere i eiendom og noen små bedrifter, sier han.