<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger «Bourbon Oceanteam 101»

Styreleder Keesjan Cordia kaller det en milepæl på veien vekk fra den konvensjonelle offshore shippingindustrien.

Publisert 28. mai 2021 kl. 15.58
Oppdatert 28. mai 2021 klokken 16.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
SOLGT: Konstruksjonsskipet Bourbon Oceanteam 101 er solgt til ukjent kjøper. Foto: Oceanteam

 

Oceanteam Bourbon 101 AS (Oceanteam og deres JV-partner Bourbon) har inngått en avtale om salg CSVen «Bourbon Oceanteam 101» til ikke-navngitte kjøpere, fremgår det av en børsmelding fredag. Leveranse av fartøyet vil skje i juli 2021, opplyses det.

– I kjølvannet av salget av CSV Southern Ocean i april 2021 er dette salget et nytt og signifikant sted og en milepæl på veien vekk fra den konvensjonelle offshore shippingindustrien, sier styreleder Keesjan Cordia.

Han legger til at salget vil fri selskapet fra forpliktelsene, gi økt likviditet og etablere en solid plattform å bygge en mer bærekraftig strategi på, som inkluderer den mulige fusjonen med Passer AS og fokuset på den høye veksten i det fornybare offshoremarkedet .