<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Både toppsjef og største aksjonær kjøper aksjer

Storaksjonær Frode Teigen og adm. direktør Lars Christian Skarsgård øker sin eksponering i Belships.

Publisert 16. juni 2022 kl. 18.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
KJØPER AKSJER: Belships-sjef Lars Christian Skarsgård. Foto: Iván Kverme

 

AS Torinitamar, som er nært knyttet til Belships-sjef Lars Christian Skarsgård, har kjøpt 100.000 aksjer i Belships for 20 kroner stykket, tilsvarende to millioner kroner. Etter denne transaksjonen har Skarsgård 19.900 aksjer på eget navn, 700.000 aksjer gjennom AS Torinitamar og fem millioner opsjoner i Belships.

Tidligere på dagen kom meldingen om at Kontrari AS, nærstående til styremedlem og storaksjonær Frode Teigen, har kjøpt 500.000 Belships-aksjer, også disse for 20 kroner stykket, tilsvarende ti millioner kroner. Etter denne transaksjonen eier Teigen, gjennom selskapene Kontrari AS og Kontrazi AS, totalt 136 millioner aksjer i selskapet, hvilket tilsvarer en eierandel på 53,73 prosent.

Torsdag sluttet aksjen på 20,20 kroner etter et kursfall på 8,8 prosent. Det gir selskapet en markedsverdi på 5,1 milliarder kroner.